网站首页 | 关于我们 | 英语论坛 | 广告合作 | 设为首页 | 收藏本站 热点资讯:复仇之战:中国队大败日本进入前 Save the vaquita by stopping illegal trad
热搜: 英语  端午节  影视  非洲
当前位置: 首页 > 英语考试 > 中考英语 > 阅读理解 >

2017年中考英语阅读理解训练及答案:淘宝网

2016-08-12 08:07[阅读理解] 来源: 浏览: 次 评论:
2017年中考英语阅读理解训练及答案:淘宝网

“Who needs a shopping mall if you have Taobao?” says Wang Lin, 28, a writer in Beijing. Taobao, China’s largest online shopping site(网上购物站), has become an important part of Wang Lin’s life. She spends lots of money on Taobao.
      A growing number of Chinese Internet users have found the joys of online shopping. Most online shoppers are students or young people. More women shop online than men. Clothing and home-use products(产品) are the most popular online.
      More than 250 billion yuan was spent on online shopping last year, 80% through Taobao.
      Taobao means “looking for treasure” in Chinese. People can find almost everything they need on Taobao, from clothes to books, from candies to DVD players.
      You may ask if it is safe to shop online. Wang Lin said, “It’s very safe and convenient. Unless you receive the products from the shop owners and are happy with them, they will not get the money. You can also get your money back if you want to return them.”
(   )71. What are the most popular online?
       A. Candies and DVD players.         B. Treasure products.
       C. Clothing and home-use products.    D. Clothes and books.
(   )72. Taobao is                 .
       A. a shopping mall                  B. an online shopping site
       C. an online shopper                 D. China’s largest website
(   )73. In the last paragraph, the underlined word “them” refers to(所指) “     ”。
       A. the shop owners     B. products      C. sellers      D. online shops
(   )74. What does the writer think of shopping online?
       A. It’s safe     B. It’s dangerous      C. It’s scary      D. We don’t know
(   )75. Which is the best title of the passage?
       A. Wang Lin’n life                   B. Looking for treasure
      C. Shopping online is not safe          D. Online shopping in China 

【参考答案】71—75 CBBAD

【看这里~】

如果大家有兴趣的话,请关注【 英语巴士网-阅读理解 】栏目,英语巴士网整合了您可能感兴趣的相关英语学习资料,可以多看一下哦(^_^)

英语巴士公众号

欢迎扫描二维码关注英语巴士公众号!

(编辑:如贝儿)

网友评论
热门标签